Caorle lakókocsi 1/66

 

A kemping uszodája minden nap nyitva van délelőtt 10 órától 13 óráig, délután 15 órától 19 óráig, kivéve a viharos napokat. Úszósapka kötelező, ami a kemping bazárjában is beszerezhető. Napágy 2 EUR-ért, két napágy és egy napernyő 5 EUR-ért bérelhető. A nagy medence három részből áll, a legsekélyebb rész a kisgyerekeknek van fenntartva. Az 1,3 m mély medence az úszóknak, a 22 fős pezsgőfürdő a felnőttek rendelkezésére áll.

Két játszótér is próbálja a gyerekek igényeit kielégíteni, egy a tengerparton és egy új a kemping étterme mellett, ahol a gyerekek szabadon és biztonságosan játszhatnak. Szakképzett animátorok foglalkoznak a gyerekekkel, minden nap mini klub, gyermektánc és más időtöltést biztosítva a fiatal korosztálynak. A szülők és a felnőtt vendégek számára vízi torna, aerobic, sport versenyek és játékok biztosítják az aktív pihenést.

Az étteremben az olasz konyha ízeit kóstolhatják meg a vendégek. Minden héten koncert és tánc van a teraszon.

A jól ellátott élelmiszerboltban friss termékekkel várják a vásárlókat, a bazárban játékok, nemzetközi újságok, cigaretta és kemping cikkek is kaphatók.

A kempingben négy nagyméretű, modern közösségi vizes blokk, mosoda, kerékpárkölcsönző, internet kapcsolat áll a vendégek rendelkezésére. (Wi-Fi)

A kempingben szigorú csend rendelet van, reggel 7 óra előtt, este 23 óra után, valamint napközben a délutáni szieszta idején, 13 és 15 óra között gépjárművel tilos közlekedni!

Kirándulási javaslatok:

Velence

Concordia Sagittaria (Roman kori emlékek)

Portogruaro

La Frassina (Agro turisztika)